REPREZENTATIVAC SRBIJE SE POTUKAO U KAFANI Veliki skandal se dogodio pred meč sa Danskom, poznati detalji

18:06 | 27-06-2024

EP2024 0

Golman fudbalske reprezentacije Srbije Vanja Milinković-Savić potukao se sa navijačima u kafani u Minhenu, usred Evropskog prvenstva.

epa
EPA-EFE/MOHAMED MESSARA

Pred meč sa Danskom u kafani u Minhenu golman "orlova" Vanja Milinković Savić potukao sa jednim srpskim navijačem, javlja Telegraf.

Sve se dogodilo između utakmica sa Slovenijom i Danskom, baš onda kada je Dragan Stojković Piksi igračima dao slobodan dan.

Kako Telegraf saznaje, golman Srbije Vanja Milinković Savić izašao je u Minhen na slobodan dan u jedan lokal u kojem inače izlaze naši ljudi koji žive u Minhenu i okolini i gde često nastupaju muzičari iz Srbije i regiona.

Jedan srpski navijač mu je u jednom momentu dobacio "Šta ćeš ti ovde? Treba da budeš u karantinu, a ti piješ!" Vanji se to nije svidelo, opsovao je navijača, krenuo ka njemu, a onda ga i udario! Ubrzo je reagovalo obezbeđenje kafane, a u sve se umešao na kraju i vlasnik lokala.

- Vanja je došao u našu kafanicu ali ga obezbeđenje na ulazu nije prepoznalo i nisu hteli da ga puste unutra jer je bio u šorcu reprezentacije, što je njega naljutilo i došlo je do čarki. Ja sam se ubrzo umešao, uhvatio sam ga za ruku i rekao da ulazi sa mnom, ali je on to odbio. Sve se desilo u bašti lokala. Šta su mu dobacivali i šta su međusobno govorili ja nisam čuo. Drago mi je da smo na kraju sve rešili - rekao je gazda lokala u Minhenu za Telegraf.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading