ALO! TIKET DANA Ozbiljan test za Engleze protiv Slovačke, Gruzija nema šta da izgubi protiv crvene furije

09:26 | 30-06-2024

EP2024 0

Nastavljaju se mečevi osmine finala na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

Španija
EPA-EFE/CHARA SAVVIDES

Fudbalsko Evropsko prvenstvo u Nemačkoj polako ulazi u završnu fazu!

Dobili smo prve četvrtfinaliste, a to su Švajcarska, koja je pobedila Italiju sa 2:0 i Nemačka koja je identičnim rezultatom slavila protiv Danske. 

Danas su na programu nova dva meča osmine finala. Engleska igra protiv Slovačke (18 sati), dok će Španija odmeriti snage protiv iznenađenja turnira Gruzije (21 sat). 

Kao i tokom čitavog trajanja šampionata, mi vam i ovog puta dajemo predloge šta da odigrate prilikom sastavljanja tiketa uz najbolje kvote "Soccerbet" kladionice! 

ENGLESKA - SLOVAČKA (Nedelja, 18.00) 

 Na "Feltins arebi" sastaju se Englezi i Slovaci. Jasno je da je Engleska veliki favorit, ali s obzirom na skroman učinak koji su prikazali u grupnoj fazi, mnogi smatraju da će ovo biti izjednačena utakmica. 

Predlog: 2+ Kvota: 1.40 

ŠPANIJA - GRUZIJA (Nedelja, 21.00)

Na "Rajnenergi stadionu" u Kelnu, snage će odmeriti Španija i Gruzija. I ovde je jasno da je crvena furija veliki favorit, ali ne treba zaboraviti da je Gruzija najveće iznenađenje ovog takmičenja. Ovo im je prvi plasman ikada na EURO, a već su uspeli da prođu grupnu fazu. Ali, Španija je možda i najviše pokazala za sada na turniru, pa se njihova pobeda ne dovodi u pitanje. 

Predlog: 1 Kvota: 1.23

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading