ON JE EGOTRIP Hrvat brutalno ponizio Piksija i naše "orlove"

08:11 | 01-07-2024

EP2024 0

Bivši hrvatski fudbaler Branko Strupar nije imao milosti za Srbiju i selektora Dragana StojkovićaOsvrnuo se upravo na Piksija, ali i atmosferu u nacionalnom timu Srbije.

Piksi
AP Photo/Antonio Calanni

Osvrnuo se upravo na Piksija, ali i atmosferu u nacionalnom timu Srbije.

- Mi smo dostojanstveno istrpeli neuspeh na Euru. Srbi su išli s previsokim očekivanjima, a imali su tešku grupu. Što je najbolje, u prvoj utakmici i porazu nisu igrali loše protiv očajne Engleske. Gledao sam Srbiju na Euru i prvo što primećujem je da im ekipa izgleda posvađano na terenu - rekao je Strupar za "Index".

Udario je jako na naš tim.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Onda ona Tadićeva izjava nakon što nije bio starter, da je on najbolji i mora igrati. Pa, moraš biti đon-obraz ako ne startuješ, a to kažeš. To ne bi rekli Ronaldo i Mesi u najboljim danima. Takve stvari ruše atmosferu u ekipi i timski duh. Nedopustivo je i ono što je napravio njihov golman Vanja Milinković-Savić, koji se usred Evra potukao u kafiću.

Nastavio je o Piksiju.

- Piksi je veliki egotrip, a nema kontrolu nad zvezdama. Čudno se ponašao u Nemačkoj, davao nesuvisle odgovore. Ne mogu tvrditi da je bio pijan, ali bio je jako čudan. Uglavnom, Srbi su šampioni proizvodnje nemira kada im mir najviše treba - istakao je Strupar.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading