ALO! TIKET DANA Kome pripadaju poslednje karte za voz koji vozi u četvrtfinale - možda je vreme za još jedno iznenađenje?

12:25 | 02-07-2024

EP2024 0

Večeras su na programu dueli Rumunija - Holandija i Austrija - Turska.

app
AP Photo/Matthias Schrader

 

Nakon što smo saznali još još dva učesnika četvrtfinala Evropskog prvenstva, pa su se Francuska i Portugal pridružile Švajcarskoj, Nemačkoj, Engleskoj i Španiji, vreme je da saznamo poslednje dve selekcije koje idu među osam najboljih.

Večeras su na programu dueli Rumunija - Holandija i Austrija - Turska.

Kao i prethodnih dana, tako vam i danas donosimo predloge i najbolje kvote koje nudi kladionica "SoccerBet" za navedene mečeve, šta da odigrate i kakav tiket da sastavite.

RUMUNIJA - HOLANDIJA

Nakon što su došli do nokaut faze i to posle ubedljive pobede nad Ukrajinom, te remijem sa Slovačkom, teško da će s Rumuni zadovoljiti samo pojavljivanjem u osmini finala.

Ni Holanđanima ne "cvetaju lale", pa bi eventualno iznenađenje moglo da se dogodi upravo u ovom paru.

Zato, naša preporuka je da probate sa golovima i to nominalnog domaćina u ovom meču.

PREDLOG: D1+ (Domaćin postiže najmanje jedan gol na meču) - kvota 1,75

AUSTRIJA - TURSKA

Jedan od možda i najujednačenijih parova u osmini finala Evropskog prvenstva i svakako da plasman bilo koje od ove dve selekcije u četvrtfinale i jeste donekle iznenađenje.

Pre svega Austrija je ta koja je do sada ostavila najbolji utisak. Završili su kao prvi u prilično jakoj grupi sa Francuskom, Holandijom i Poljskom i favoriti su u duelu sa Turcima.

Teško da bi baš tako veliko iznenađenje bilo da Tuska prođe dalje, ali bolje izbeći tipovanje konačnog ishoda i držati se golova.

PREDLOG: GG (Oba tima postižu po gol) - kvota 1,75

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading