RONALDO JE SEBIČNJAK Čuveni fudbaler Liverpula udario na Portugalca

14:43 | 03-07-2024

EP2024 0

Fudbaleri Portugala plasirali su se u četvrtfinale Evropskog prvenstva u Nemačkoj posle pobede nad Slovenijom u penal drami

Kristijano Ronaldo
Tanjug/Ap

Meč su obeležile i suze Kristijana Ronalda koji u 105. minutu nije iskoristio penal posle sjajne intervencije Jana Oblaka. 

Međutim, kasnije je utakmica otišla u penal seriju, gde se Portugal bolje snašao i prošao među osam najboljih reprezentacija Evrope gde će im rival biti Francuska. 

Suze Ronalda su obišle svet, a o tome je govorio i čuveni nemački fudbaler, Diter Haman, koji je istakao da je Portugalac sebičnjak. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OneFootball (@onefootball)

- Upao sam u zamku Ronalda i pomislio sam da je timski igrač. Mislim da bi verovatno dodao tu loptu (za Fernandeša protiv Turske) pre 10 ili 15 godina jer misli da mora da doda tu loptu.

VELIKA BRUKA "BBC" jasno isprozivao Kristijana Ronalda, prešli su sve granice

Mislim da je prilično uživao dok je doprineo uspehu gola i tima, ali skoro da ste imali osećaj da je pomislio: 'Ja sam timski igrač tri utakmice, to zapravo nije moj stvar'. Šutnuo je svaku loptu (protiv Slovenije). On samo misli da se radi o njemu.

Ako više ne oseća da može da pomogne timu, mora da kaže menadžeru: "Moraš da me izvedeš." Ovo je najsramotnija, najsmešnija odluka koju sam ikada video... Nisam ovo video ni od koga - stoji u njegovoj objavi.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading