ALO! TIKET DANA Švajcarski sat otkucava Englezima, Lale protiv Turaka ciljaju polufinale

10:52 | 06-07-2024

EP2024 0

Nova uzbuđenja nas očekuju na Evropskom prvenstvu!

EP 2024

Na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, juče su odigrana dva četvrtfinalna meča. Španija je šokirala domaćina Nemačku u finišu drugog produžetka, golom Merina u 119. minutu, a Portugal je doživeo poraz od Francuske i to posle penal ruleta. 

Danas su na programu još dva uzbudljiva četvrtfinalna duela. Engleska - Švajcarska od 18 sati, dok će od 21 sat snage odmeriti Holandija i Turska. 

Kao i od početka prvenstva, mi vam dajemo predloge kako da sastavite tiket, a kladionica "Soccerbet" vam donosi najbolje kvote. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

ENGLESKA - ŠVAJCARSKA (Subota, 18.00) 

Svi su čekali da gledaju meč Italijana i Engleza, ali u tu priču su se umešali Švajcarci i tako onemogućili Englezima da se osvete azurima za poraz u finalu EURO na Vembliju od pre tri godine. Nema sumnje da će sajdžije biti ozbiljna pretnja Gordom Albionu. Ipak, blaga prednost ide na stranu Engleza. 

Predlog: 1 Kvota: 2.35 

HOLANDIJA - TURSKA (Subota, 21.00) 

Holandija i Turska će u okviru četvrtfinala Evropskog prvenstva odigrati u najavi jedan veoma zanimljiv duel na Olimpijskom stadionu u Berlinu. Holandija je ubedljivo u osmini finala slavila protiv hrabrih Rumuna sa 0:3, dok je Turska odigrala najbolju utakmicu na dosadašnjem turniru i eliminisala Austriju sa 1:2. Utakmica je na programu od 21 čas, a pravdu na ovoj utakmici deliće iskusni Francuz Klermon Turpan. 

Predlog: 1 Kvota: 1.65 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading