ORGANSKI NE PODNOSI ENGLEZE Na najpoznatijoj kući u Škotskoj tokom EURA bila je zastava Srbije, a kasnije i Švajcarske

21:50 | 06-07-2024

EP2024 0

Jedan škotski navijač i njegova kuća u mestu Belšil u Severnom Lanarkširu postali su popularni tokom Evropskog prvenstva zbog zastava koje se nalaze i ažuriraju iz dana u dan u dvorištu.

Euro 2024

Razlog je vrlo očigledan. Škot toliko ne voli Engleze, da ispred svoje kuće istakne svaku zastavu protivnika reprezentacije Engleske do kraja utakmice koju Gordi Albion igra na EURO 2024. 

U prvom kolu Evropskog prvenstva ispred njegove kuće stajala je zastava Srbije. Ali, pošto je Engleska savladala Srbiju, odmah ju je uklonio, ali tu nije odustao. Nakon toga, ispred kuće ovog domišljatog Škota je stajala zastava Danske, a onda i Slovenije, jer su to bili protivnici Engleske. 

Engleska je prošla grupnu fazu, a onda se suočila sa Slovačkom. Nakon slovačke zastave, pogađate, ispred njegove kuće istaknuta je švajcarska zastava. Navijač je zbog ove domišljatosti postao popularan širom sveta, a njegovu kuću i dvorište fotografišu iz dana u dan britanski mediji i korisnici društvenih mreža. 

Sada je izvesno da sledi postavljanje naredne zastave (holandske ili turske) 

S druge strane, njegova Škotska mu nije donela nikakvo zadovoljstvo jer je ispala posle grupne faze koju je očajno odigrala. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading