ZANIMLJIV POSAO "ROMANTIČARA" Nekadašnji Balotelijev saigrač i reprezentativac Švajcarske pojačao OFK Beograd

10:28 | 11-09-2024

Fudbal 0

Nekadašnji saigrač Marija Balotelija u Sionu, a sada član Darmštada odakle i dolazi na jednogodišnju pozajmicu biće veliko pojačanje "romantičara".

Filip Stojilković

Fudbalski klub OFK Beograd angažovao je novo pojačanje i to prilično atraktivno ime u svetu fudbala, a to je Filip Stojilković (24). U pitanju je nekadašnji mladi reprezentativac Švajcarske i momak od koga se mnogo očekivalo u zemlji satova i čokolade.

Nekadašnji saigrač Marija Balotelija u Sionu, a sada član Darmštada odakle i dolazi na jednogodišnju pozajmicu biće veliko pojačanje "romantičara".

Filip Stojilković rođen je 4. januara 2000. godine u Cirihu i dete je srpskih iseljenika. Visok je 186 centimetara, prilično snažan i što je najvažnije produktivan. Karijeru je počeo u klubu Cirih, odakle je prešao u lokalni Red Star. Vratio se vrlo brzo u Cirih, a onda 2018. otišao u nemački Hofenhajm. Tamo mu nije išlo kako treba, pa je stigao u drugoligaš Vil, da bi pre četiri godine prihvatio poziv Siona koji ga je platio 400.000 evra. Jednu sezonu je proveo na pozajmici u Arauu gde je bio sjajan sa 15 golova, a onda je 2021. eksplodirao u Sionu sa 11 golova.

U OFK Beograd Filip Stojilković dolazi kao zamena za Aleksandra Kahvića, koji je pre nekoliko dana u transferu vrednom 1.500.000 evra prešao u redove Ulma, člana nemačke Cvajte.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading