NEVIĐENA BURA U HRVATSKOJ Perišić napustio Hajduk zbog ljubavne afere sa poznatom pevačicom

15:41 | 11-09-2024

Fudbal 0

Hrvatski fudbaler Ivan Perišić iznenada je napustio Hajduk iz Splita nakon samo 12 odigranih utakmica i jednog postignutog gola, čime je šokirao navijače i upravu kluba

Ivan Perišić

Iako je njegov povratak u matični klub bio dočekan s velikim očekivanjima, spekulacije o razlozima odlaska već danima potresaju Split.

Prema nezvaničnim informacijama, Perišićev iznenadni odlazak povezan je s navodnom ljubavnom aferom s poznatom hrvatskom pevačicom, što je izazvalo burne reakcije u javnosti i dovelo do stvaranja negativne atmosfere oko igrača. 

NEZAPAMĆENI SKANDAL Doživotno izbačeni iz fudbala jer su nameštali mečeve, svi detalji isplivali na površinu

Sportski direktor Hajduka, Nikola Kalinić, potvrdio je da su Ivan i njegova porodica pretrpeli brojne neugodnosti zbog priča koje su se pojavile u medijima.

- Žao nam je što se stvorila atmosfera koja se izrazito negativno odrazila na klub, ali posebno na Ivana i njegovu porodicu, koji su nezasluženo prošli kroz neprijatne situacije - izjavio je Kalinić.

Navodno, Perišićeva supruga je prva napustila Hrvatsku zbog ovih navodnih problema, a ubrzo za njom otišao je i sam fudbaler, čime je završena njegova kratkotrajna epizoda u dresu Hajduka. Navijači su ostali zatečeni ovim razvojem događaja, dok mediji spekulišu o daljem toku Perišićeve karijere.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading