MARAKANA SPREMNA ZA VELIKU PROSLAVU Novak Đoković uputio poziv svim "delijama" da dođu na rođendan crveno-belih

20:00 | 11-09-2024

Fudbal 0

Nole se sprema u rodnom gradu za meč Dejvis kupa protiv Grčke

nole

Najveći teniser svih vremena Novak Đoković trenutno se nalazi u Beogradu, gde se sa Dejvis kup reprezentacijom Srbije sprema za meč sa selekcijom Grčke, a pošto je u domovini iskoristio je priliku da ode na mesto koje mnogo voli – stadion "Rajko Mitić".

Fudbaleri Crvene zvezde će u subotu od 20 časova dočekati kruševački Napredak u utakmici osmog kola Superlige Srbije, kada će biti obeležen 61. rođendan beogradske Marakane.

- Nole je danas posetio Marakanu i došao da se uveri da je spremna za proslavu svog 61. rođendana. Vidimo se u subotu da zajedno uveličamo slavlje i bodrimo crveno-bele do nove pobede - navodi se na zvaničnom Instagram nalogu namenjenom mlađim navijačima Crvene zvezde, uz fotku na kojoj Novak Đoković pozira na atletskoj stazi našeg najvećeg stadiona. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

NIŠTA OD OSTANKA NA "MARAKANI" Još jedan fudbaler Zvezde spakovao kofere, Vojvodina ga čeka raširenih ruku

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zvezda Kids (@zvezda_kids_)

Inače, ulaz na meč između aktuelnog prvaka Srbije i Kruševljana biće besplatan, a navijačima je stigao poziv i od samog kluba da dođu na stadion "Rajko Mitić".

- Prethodne takmičarske godine fudbaleri našeg tima su odneli pobedu nad ekipom Novog Pazara od 2:1 u okviru šestog kola prvenstva. Meč je odigran 2. septembra, dan nakon zvaničnog datuma otvaranja naše Marakane, koje je obeleženo 1. septembra davne 1963. godine. Na tribinama je 23.000 gledalaca bodrilo crveno-bele do trijumfa, koji su golovima uveličali Aleksandar Dragović i Gelor Kanga - navodi se na zvaničnom sajtu Crvene zvezde.

Usledio je i jasan zaključak.

- I po ko zna koji put su na veličanstveni način obeležili rođendan najvećeg srpskog stadiona i kuće svih zaljubljenika u 'crveno-bele' boje. Prelepa koreografija na severnoj strani stadiona je dala posebnu notu rođendanskom slavlju, a performans u 60. minutu utakmice je ukazao na simboliku godina postojanja stadiona "Rajko Mitić" - dodali su iz Ljutice Bogdana.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading