SAGA SE NASTAVLJA Zvezda dobila dobre vesti, ima nade da se reši skupocenog promašaja

11:03 | 13-09-2024

Fudbal 0

Panamac bi ipak mogao da promeni sredinu u smiraj prelaznog roka.

Puma Rodrigez

Pokušava Crvena zvezda na sve načine da se reši skupocenog promašaja Pume Rodrigeza. Iako je delovalo da će Panamac ostati na Marakani - saga se ipak nastavlja.

Naime, kako je otkrio selektor Paname Tomas Kristijansen, postoji opcija da brzonogo desno krilo zaduži dres meksičke Pačuke.

- Generalni direktor Leona nas je obavestio da se dolazak Hosea Luisa zakomplikovao i mada Pačuka i dalje radi na tome da obezbedi njegov transfer Leon neće biti njegova destinacija. Igračev odnos sa Crvenom zvezdom je zahladneo, sve strane traže najbolje rešenje.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Ono što je problem za sve zainteresovane strane je taj što se prelazni rok u Meksiku zatvara - sutra i nema puno vremena.

- Baš danas, pre tri sata, razgovarao sam sa njim o situaciji. Takođe i o mogućem interesovanju drugog tima, ali mislim da će sve proći kako treba i da ćemo za par dana čuti vesti - optimističan je Danac na klupi Paname.

Videćemo da li će Zvezda uspeti da se na kraju reši igrača kojeg je letos dovela iz portugalskog Famalikaa za 2.000.000 evra.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading