"DELIJE" BORINIM SNIMKOM POZVALE NA UTAKMICU SA NAPRETKOM: A onda je ceo Sever počeo da peva...

17:08 | 13-09-2024

Fudbal 0

"Delije" se prisetile nedavno preminulog rokera.

alo

Odigraće fudbaleri Crvene zvezde sutra protiv Napretka utakmicu kojom će ujedno obeležiti i 61. rođendan stadiona. Otuda su "delije" pozvale na utakmicu jednim snimkom.

Naravno, kroz reči Bore Đorđevića kome će biti odata i počast tom prilikom. Istakao je ranije nedavno preminuli roker da ga mnogo uspomena veže za Marakanu.

- Mnogo lepih i divnih uspomena me veže za ovaj stadion... Kad Crvena zvezda dođe u moj rodni Čačak, to je bio praznik. Dođemo na parking kod stadiona, gde stane autobus sa igračima Zvezde i sa ovoliko krupnim očima i puna srca dobijemo autograme od Džajića, Kuleta Aćimovića, Trifketa Mihajlovića i te generacije. To su bili Bogovi za nas. 

Opisao je Bora i jednu zanimljivu situaciju.

- Od Zvezde sam dobio dres sa brojem 10. Ali kad su me novinari pitali na sred terena, za televiziju zvanično, za koga ću da navijam, rekao sam: "Gospodo, nemojte da mi stavljate m**a u procep!" Bukvalno tim rečima. Ja sam rođen u Čačku, volim Čačak, ali od rođenja navijam za Crvenu zvezdu. I onda je ceo Sever počeo da peva "Đorđević Bora, jedan je Đorđević Bora! Ja sam se naježio.

Utakmica između Zvezde i Napretka na programu je od 20 časova, a iz kluba su poručili da će to biti i idealna prilika da se na delu vide nova pojačanja za Ligu šampiona - Rade Krunić, Nemanja Radonjić i Silas.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading