KUVA U SPLITU Gatuzo osuo paljbu po predsedniku, od ovih reči se TRESE Hrvatska

09:29 | 14-09-2024

Fudbal 0

Poznati trener nezadovoljan situacijom u klubu.

Đenaro Gatuzo

Situacija van terena u splitskom Hajduku je prilično haotična. Ipak i pored toga su "bili" uspeli da slave u jučerašnjem derbiju protiv Dinamo Zagreba (1:0). Posle meča je kuvao od besa trener Đenaro Gatuzo.

Italijanski strateg je ogolio sve probleme sa upravom kluba i otkrio da sa predsednikom Ivanom Bilićem nije pričao mesec dana!

- S predsednikom ne pričam mesec dana, a ne deset... Važno je da svako radi svoj posao, neka se drži svoga posla. Dobili smo ovu utakmicu, drago mi je zbog navijača koji nas guraju, moj cilj je da usmerim brod i vidim dokle može da plovi. Ja sam trener, usmeravam tim, neću stavljati velike ciljeve, samo da napredujemo uz veliki rad! Ne želim rat, nego da svako radi svoj posao. I da ne gubimo energiju na svađe.

Upitan da li se posle ovakve reakcije plaši otkaza, Gatuzo je u svom stilu odgovorio:

- Plašim se samo smrti! Zapravo bi mi bilo žao da umrem, jer volim da živim. A volim i ovaj posao i predajem mu se.

Priznao je bivši trener Milana, Valensije i Marseja da mu mnoge obećane stvari nisu ispunjene.

- Obećane su mi neke stvari koje nisu ispunjene. Nije istina šta je predsednik rekao, da nismo razgovarali deset dana. Nismo mesec dana pričali! Život me vodio na teška mesta, takva mi je sudbina. Mogu da biram hoću li odustati ili boriti se, ali definitivno ću se boriti - zaključio je Gatuzo.

Tek će kuvati u Hajduku narednih dana i nedelja...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading