Milenković i Notingem šokirali "Enfild", nezaustavljivi Haland doneo pobedu Sitiju

19:44 | 14-09-2024

Fudbal 0

Velika uzbuđenja u Premijer ligi

notingem

Fudbaleri Notingem Foresta pobedili su Liverpul na "Enfildu" sa 1:0 u četvrtom kolu Premijer lige.

Tim za koji nastupa i srpski reprezentativac Nikola Milenković je napravio veliko iznenađenje i tako naneo prvi poraz "redsima" ove sezone.

Jedini gol je postignut u 72. minutu, kada je nakon odličnog starta Mienkovića krenula kontra gostiju koju je povukao Elanga i zatim asistirao Hadsonu Odoiju koji je savladao Alisona. Liverpul je do kraja pokušao da dođe do izjednačenja, ali nije uspeo i Notingem je ostvario veliku pobedu.

Mančester siti je zadržao maksimalan učinak pošto je pobedio Brentford na svom terenu sa 2:1.Gosti su poveli već u prvom minutu, kada je nakon velike greške Stonsa Visa glavom smestio loptu u mrežu.

Siti je momentalno krenuo u napad i to mu se isplatilo u 19. minutu kada je Erling Haland pogodio na asistenciju Kevina de Brujnea. Norvežanin je 13. minuta kasnije doneo preokret svom timu i tako nastavio svoju strašnu golgetersku seriju na početku sezone.

Aktuelni šampion Engleske se ovom pobedom osamio na vrhu tabele i jedini je tim sa maksimalnim učinkom u prva četiri kola.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading