ZVEZDINO DETE CEPA MREŽICE Dao dva gola i postao junak derbija (VIDEO)

07:36 | 15-09-2024

Fudbal 0

Sjajan posao je napravio srpski fudbaler

jov

Tek što se vratio na teren nakon problema sa povredom, Dejan Joveljić je nastavio tamo gde je stao početkom jula meseca. 

Veliki derbi Losa Anđelesa pripao je Galaksiju, koji je Klub koji jednostavno nosi naziv grada savladao sa 4:2 i pored minusa od dva gola!

Prvi put od osmog jula bivši igrač Crvene zvezdem Ajntrahta, Anderlehta i Volfsbergera kročio je pre četrnaest dana i tada odigrao svega petnaestak minuta, a onda je posle reprezentativne pauze zablistao i možda sebe ponovo kandidovao za neki od narednih spiskova selektora Dragana Stojkovića. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

NEZAPAMĆENI SKANDAL U KOMŠILUKU Da li je moguće da je ovo gol? Sudija napravio grešku koja će se prepričavati (VIDEO)

LA je vodio golovima Mateuša Boguša i Denisa Buange sa 2:0 na poluvremenu, ali je onda usledio blickrig Srbina. Najpre se izvrsno snašao u kaznenom prostoru i u 53. minutu prnašao prostor da smesti loptu u gornji deo mreže.

Svega dva minuta kasnije je Riki Puj asistirao Edvinu Serilju za izjednačenje, da bi Deki u 67. nakon dodavanja istog fudbalera kroz šumu nogu pronašao put za potpuni preokret!

Konačan rezultat postavio je Puj svojim golom u 86. minutu, a treba istaći da je rival igrao bez isključenog Luisa O'Brajena od 79.

Joveljić sada u aktuelnoj kampanji ima 14 golova i šest asistencija na 23 utakmice, što ga stavlja na šesto mesto liste strelaca. Ispred su samo Kristijan Benteke (19), Kristijan Arango (17), Denis Buanga (17), Luis Suarez (17) i Lionel Mesi (14).

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading