UBIO LJUBAVNICU I NAHRANIO JE PSIMA Fudbaler monstrum izašao iz zatvora i - potpisao za novi klub, skandal o kome ceo svet priča

12:51 | 15-09-2024

Fudbal 0

Jeziva i strašna priča nam stiže sa drugog kontinenta.

app

Svojevremeno, tačnije 2010. godine, glavna vest u sportskom Brazilu je bilo monstruozno ubistvo Elize Samudio (25), koja je bila ljubavnica fudbalera Bruna Fernandeša de Souze.

TRAGIČNA VEST Preminuo fudbaler koji je kolabirao na terenu, pet dana trajala borba

Naime, ona je sa njime zatrudnela iako je bio oženjen i nešto kasnije je odbila da abortira. Kada je rodila dete, počeo je spor oko starateljstva koji se završio tako što je monstrum počinio nezapamćeni zločin - unajmio je ljude da je ubiju. 

 

 

Oni su je ne samo lišili života, već su delove njenog tela bacili psima rotvajlerima koji su je pojeli. Za ovo delo je De Souza dobio 22 godine zatvora, ali je na slobodi već posle osam, tačnije od 2019.

I ne samo to. Da stvar bude gora, on je nastavio da se bavi fudbalom, te je potpisao ugovor sa nižerazrednim klubom Orionom, što je skandalozna vest u Brazilu iz očiglednih razloga.

Pored spomenutih grozota, nesrećna Samudio je pre svoje smrti kontaktirala policiju i prijavila da su je Bruno i njegovi saradnici naterali da uzme ilegalnu drogu za abortus, što ceo slučaj čini dodatno zverskim.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading