TREBALO JE DA BUDE DAN ZA PAMĆENJE Srbin debitovao u Francuskoj, ali neće pamtiti po lepom prve minute na terenu

19:26 | 15-09-2024

Fudbal 0

S obzirom na veliki broj odsutnih igrača trener Monpeljea Mišel Der Zakarijan odlučio je da pruži priliku Stefanu Džodiću od starta.

Stefan Džodić

 

Sin legende Monpeljea Nenada Džodića, Stefan (19), debi za klub sa juga Francuske neće pamtiti po lepom. Mladi reprezentativac Srbije odigrao je čitav meč u porazu Monpeljea na gostovanju Renu od 3:0 (2:0) u 4. kolu Lige 1.

S obzirom na veliki broj odsutnih igrača trener Monpeljea Mišel Der Zakarijan odlučio je da pruži priliku Stefanu Džodiću od starta. Srpski fudbaler koji pokriva pozicije centralnog defanzivca i igrača sredine terena imao je vatreno krštenje usled izostanka Bećira Omeragića, koji je bio van stroja iz privatnih razloga.

Ren je slavio bez većih poteškoća, i već do odlaska na pauzu stekao je dva gola viška. Najpre je Ludovik Blas zatresao mrežu u 24. minutu, da bi Arno Kalimuendo udvostručio prednost tima iz Bretanje u 35.

U nastavku je Monpelje stigao do gola preko Akora Adamsa u 51. minutu, ali je on poništen posle VAR provere zbog ofsajda. Konačan rezultat od 3:0 postavio je Albert Gronbek devet minuta kasnije.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading