NE MOŽE BEZ "STARE DAME" Čuveni Italijan se vratio u Juventus

23:55 | 16-09-2024

Fudbal 0

Iskusni defanzivac je 18 sezona proveo u "staroj dami", odigrao je 561 utakmicu u svim takmičenjima i postigao 36 golova.

FK Juventus

 

Bivši fudbaler Juventusa Đorđo Kjelini (40) vratio se danas u italijanski klub, ali u novoj ulozi.
Nekadašnji italijanski reprezentativac u klub iz Torina obavljaće administrativnu ulogu Direktora za institucionalne odnose.

- Vratio sam se kući, u drugačijem obliku i odeći. Crno-belo je deo mene, uvek sam osećao ove boje i ovaj klub je, na mom ličnom i profesionalnom putu, toliko toga predstavljao. Uzbuđen sam zbog ove nove avanture i svestan odgovornosti koje ona nosi. Jedva čekam da doprinesem, sa istom strašću kao i uvek, da odvedem Juventus do novih dostignuća - objavio je Kjelini na društvenim mrežama.

Iskusni defanzivac je 18 sezona proveo u "staroj dami", odigrao je 561 utakmicu u svim takmičenjima i postigao 36 golova. Sa Juveom je osvojio devet titula u Seriji A, pet trofeja u Kupu Italije i dva puta je sa ekipom iz Torina stigao do finala Lige šampiona (2015, 2017). Kjelini je igračku karijeru završio prošle godine, dok je nastupao za američki Los Anđeles.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading