NAVIJAĆU ZA BENFIKU PROTIV ZVEZDE Izjava bivšeg igrača Partizana o kojoj svi pričaju

12:13 | 17-09-2024

Fudbal 0

Zanimljiva izjava srpskog fudbalera

lazar marković

Nekadašnji fudbaler Partizana Lazar Marković govorio je za portugalske medije o predstojećem okršaju Crvene zvezde i Benfike u novoj sezoni Lige šampiona.

Marković je 2013. godine prešao iz Partizana u Benfiku gde je pružao sjajne partije i posle jedne sezone je prodat Liverpulu za 25 miliona evra.

- Ja sam navijač Partizana, ali dobro je za srpski fudbal to što Crvena zvezda igra Ligu šampiona. Iako su naš najveći rival, ja im želim sreću u Evropi, ali utakmicu ću gledati samo zbog Benfike, koja je takođe moj klub. Ne zbog Crvene zvezde - rekao je Marković za portal "Zerozero" i dodao:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Ne mogu da kažem da u potpunosti navijam za Benfiku jer igra protiv srpskog kluba, ali navijam za Benfiku jer je to moj bivši klub i zato što imam jaku vezu sa njim. Nažalost, neću moći da dođem na utakmicu jer sam u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, ali pokušaću da gledam prenos.

Posebno je zanimljivo to da je Marković u jednom trenutku, posle Benfike, obukao i dres velikog rivala Sportinga.

- To se dogodilo poslednjeg dana prelaznog roka. Želeo sam samo da odem negde gde ću moći da igram takmičarske utakmice. Trener Žorž Žesus me je pozvao i pitao da li želim u Sporting. Bila je to teška odluka jer sam bio u Benfiki, ali takva je naša profesija. Otišao sam u Sporting i to nije bila dobra odluka. Greške u životu su normalne, možda nije trebalo da idem tamo, međutim, i tamo sam stekao dobre prijatelje - istakao je bivši reprezentativac Srbije.

Meč između Crvene zvezde i benfike je na programu u četvrtak od 18:45 na stadionu "Rajko Mitić".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading