BITNE INFORMACIJE PRED DERBI Partizan pušta karte u prodaju, ovo su cene

15:15 | 17-09-2024

Fudbal 0

Crno-beli odredili cene karata.

Stadion Partizana

Fudbalski klub Partizan saopštio je da će sutra početi prodaja ulaznica za meč devetog kola Superlige Srbije protiv Crvene zvezde, koji će biti odigran u ponedeljak, 23. septembra od 20 časova na stadionu u Humskoj.

U saopštenju se navodi da cene ulaznica za večiti derbi za južnu i severnu tribinu koštaju 800 dinara. Istok bočno košta 1.200 dinara, dok cene karata za Istok centar i Zapad bočno iznose po 1.800. Ulaznice za tribinu Zapad centar vrede 2.000 dinara.

- Prodaja ulaznica za sektore namenjene navijačima Partizana počinje u sredu od 10 časova, samo ONLINE na sajtu www.ticketline.rs uz mogućnost direktnog plaćanja online karticom i dobijanja PDF ulaznice na mejl - navodi se na zvaničnom sajtu Partizana.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Navijači Partizana od petka, 20. septembra ulaznice mogu da kupe i direktno na prodajnom mestu Tiketlajn šopa na Novom Beogradu od 10 do 18 časova.

- Prodaja ulaznica na blagajnama stadiona Partizana počinje u petak. Karte će se prodavati u petak, subotu i nedelju od 10 do 18 sati, a u ponedeljak od 10 časova do početka utakmice. Na dan utakmice prodaja karata je isključivo na blagajnama stadiona Partizana od 10 časova do početka utakmice - navodi klub iz Humske.

Ulaznice se mogu rezervisati i putem telefona u četvrtak i petak od 10 do 17 časova.

- Prodaja ulaznica za sektore namenjene navijačima Crvene zvezde počinje u subotu i to isključivo na blagajnama stadiona "Rajko Mitić". Ulaznice će se u subotu i nedelju prodavati na blagajnama stadiona Rajko Mitić od 10 do 18 časova. Sektori namenjeni za navijače Crvene zvezde su Sever i Zapad bočno ulaz A - saopšteno je iz Partizana.

Iz Partizana napominju da je shodno Zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama Republike Srbije, prodaja ulaznica za građane Srbije moguća samo uz identifikacioni dokument sa fotografijom (lična karta, pasoš,) ili za strance (pasoš).

- Lica mlađa od 16 godina ne mogu sama kupiti sezonsku ulaznicu niti biti na sportskoj manifestaciji bez punoletnog pratioca. Jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice uz lični identifikacioni dokument - zaključuje se u saopštenju Partizana.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading