NIŠTA OD DOLASKA NA "MARAKANU"? Barselona u problemu zbog povređenih igrača, nekoliko njih bi moglo da preskoči duel sa Zvezdom

19:45 | 17-09-2024

Fudbal 0

Procena je da će van stroja provesti oko tri sedmice, tačnije, neće se vratiti na teren do naredne reprezentativne pauze (10-15. oktobar).

Barselona

 

Muči muku Barselona sa povredama u poslednje vreme, mada se to dosad nije odrazilo na rezultate. Ipak, ako se ovaj trend nastavi…

Poznato je da će Dani Olmo odsustvovati sa terena četiri do pet nedelja zbog povrede, a sada je obelodanjeno da pauza čeka još jednog španskog fudbalera.

Naime, Fermin Lopez se povredio tokom igranja za U21 reprezentaciju Španije. Oporavio se i pokušao da trenira sa timom pred prvi meč u Ligi šampiona protiv Monaka, ali nije uspeo da kompletira trening – jer je povredio isti mišić prednje lože na drugoj, desnoj nozi.

Procena je da će van stroja provesti oko tri sedmice, tačnije, neće se vratiti na teren do naredne reprezentativne pauze (10-15. oktobar).

Novi peh za Hansija Flika, koji se nadao da bi mogao da računa na Fermina, posle povreda Olma, ali i Marka Bernala koji je potencijalno završio i sezonu. Podsetimo, Gavi i Frenki de Jong su tek nedavno počeli da rade sa timom.

Fermin će propustiti mečeve protiv Hetafea, Osasune i Alavesa, kao i meč druge runde Lige šampiona protiv Jang Bojsa. Po okončanju reprezentativne pauze, Katalonci će dočekati Sevilju, a tada bi mladi fudbaler već mogao da bude spreman.

Iako Lopeza i Olma čeka pauza, prve prognoze ukazuju da će biti spremni za četvrto kolo elitnog takmičenja i gostovanje Crvenoj zvezdi na stadionu Rajko Mitić, zakazano za 6. novembar od 21.00.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading