ZAROBLJEN U OBLINAMA Mbapeu ne smeta što je Grejs starija čak devet godina

06:30 | 18-09-2024

Fudbal 0

Manekenka i glumica koja je navodno primećena kako se drži za ruke sa Mbapeom tokom odmora u Majamiju odbila da komentariše glasine

Printscreen/Instagram

Kilijan Mbape (25) nikad nije bio imun na ženske obline, a mogao bi da obelodani prvu vezu po selidbi iz Pariza, grada ljubavi, u čarobni Madrid.

Odlični, ali i bogati reprezentativac Francuske imao je pratilje čak i sumnjivog morala, ali čini se da je pronašao pravu sa kojom se tokom odmora držao za ruke tokom šetnje Majamijem.

Kilijan Mbape AP Photo/Francisco Ubilla
 

Reč je o portugalskoj manekeni i glumici Deni Grejs Alemeidi, nastanjenoj u Majamiju, sa kojom je Kilijan išao u Lucky Strike na kuglanje, večeru u Kiki i noćni klub LIV na zabavu.

- Bili su veoma prisni sa rukama na nogama, držali su se za ruke dok su izlazili - rekao je izvor agenciji, potvrđujući glasine da je paru bilo prijatno da javno pokazuju naklonost.

Od tog momenta vešto se kriju iako su non-stop na oku paparaca. Ipak, nejasno je kako su se upoznali, a znaju se od aprila 2024. pošto je Almeida objavila slike na Instagramu. Sedela je na premijum sedištima na „Parku prinčeva“ dok je igrao Mbapeov PSŽ.

Nedavno je Grejs na brojna pitanja jednostavno odgovorila:

- Ne želim da komentarišem naš status u ovom trenutku.

Printscreen/Instagram Printscreen/Instagram
 

 

Očigledno da atraktivnoj Portugalki ne smeta činjenica da Mbape nije lepotan, na EP rival mu je slomio nos, postigao je samo jedan gol u Nemačkoj, majka mu se meša u karijeru i veze, ali...

Dobro je poznato koji su Mbapeovi aduti (na terenu), dok se Almeida uzda u grudi i izvajano telo.

Prethodno, pričalo se da je Kilijan u vezi s Victora's Secret modelom Stelom Maksvel, a onda i sa belgijskim modelom Stefani Rouz Bertram. Čini se da je promena kluba uslovila i novi početak na privatnom planu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading