IZ BENFIKE "PRETE" Laž: Ne zanima nas ambijent u Beogradu, hoćemo pobedu

23:05 | 18-09-2024

Fudbal 1

Trener fudbalera Benfike Bruno Laž pred utakmicu prvog kola Lige šampiona protiv Crvene zvezde ("Rajko Mitić", četvrtak, 18:45) rekao je da očekuje da će njegova ekipa, koju je nedavno preuzeo, početi da gradi pobednički mentalitet, bez obzira na to ko joj je protivnik i u kakvom će ambijentu igrati.

Laž

Specifičan ambijent vlada uvek na stadionu Crvene zvezde, sa čime su upoznati i svi gosti.

- Što se tiče atmosfere, mi treba da znamo ono što će biti važno je kakva će biti naša ekipa, kakvi će biti naši navijači. Očekujemo puno podrške u ambijentu i očekujem da nas podrže. Naravno, ono što će učiniti da ekipa raste su utakmice i puno rada, naravno, treba nam puno vremena. Dinamika pobede je specifična, sutrašnju utakmicu ne možemo da gledamo na poslednju utakmicu, nego treba da nastavimo sa našim radom i dinamikom te pobede - rekao je na početku konferencije Laž.

Na pitanje novinara da li ovo odlučujući meč za njegov tim u Ligi šampiona stručnjak je rekao da nema vremena za takve kalkulacije.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Ja nemam vremena za gubljenje. Tako je kratko vremena za pripremu utakmica i neko dalje razmišljanje. Ambicija koju imam je dinamika pobede i da nastavimo da radimo i da gradimo tu kulturu pobede. To je moja briga i nemam vremena, neću da gubim vreme, moja ekipa nema vremena da gubi, da razmišljamo šta će biti.

Benfika je proteklog vikenda pobedila Santa Klaru u domaćem prvenstvu, ali trener nije želeo da otkriva da li će biti promena u timu u odnosu na taj meč.

- Postojaće razlike u odnosu na utakmicu sa Santa Klarom. Analizirali smo igru našeg protivnika. Dinamika odbrane je potpuno različita u odnosu na našeg prethodnog protivnika i tome treba da se prilagođavamo.

Ko će igrati za sada nije poznato…

- U ovom trenutku neću vam ništa otkrivati. Videćete kada ekipa izađe na teren sve. Nismo imali vremena za trening jer smo upravo stigli u Beograd, ali sutra ćemo videti kakvo je stanje što se tiče igrača.

Portugalija se trenutno suočava sa velikim vremenskim nepogodama, usled ogromnih padavina i vetra, scene nisu nimalo prijatne, a Bruno je iskoristio momenat da to spomene.

- Želim svima da se zahvalim na dobrodošlici i pomoći. Znate, upravo smo stigli iz naše zemlje u kojoj situacija nije nimalo naivna - zaključio je Laž, koji se očigledno nalazi pod utiskom dešavanja u svojoj zemlji.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(1)

Loading
Ambrozije

19.09.2024 08:32

Bruno, nije lepo lagati.