FLIK IZAZVAO DELIRIJUM U BARSELONI Možemo da osvojimo Ligu šampiona

14:02 | 19-09-2024

Fudbal 0

Nemački trener preporodio Katalonce

Flik

Barselona igra fantastično na startu nove sezone. Katalonski gigant je u prvih pet kola Primere ostvario svih pet pobeda i nalazi se na prvom mestu na tabeli.

Sve je to zasluga novog trenera Hansija Flika koji je potpuno preporodio Barsu koja sada podseća na svoje najslavnije dane kada je igrala najatraktivniji fudbal u Evropi.

Katalonce sada očekuje prvi meč u novom formatu Ligi šampiona gde će gostovati Monaku, a Flik je uveren da njegov tim može da napadne titulu evropskog šampiona.

- Klub kao što je Barsa želi da osvaja titule, a Liga šampiona je najbolje takmičenje na svetu. Svi igramo na visokom nivou i moramo da budemo spremni da igramo protiv najboljih. Ako nisi sto odsto, nije vam mesto u ovom takmičenju. Nije me briga za prošlost. Moramo da se fokusiramo na sadašnje vreme. Dali smo sve od sebe u Priemeri. Možemo da budemo ponosni na ono što smo pokazali u igre, ali to je deo prošlosti. Sada je Monako, Liga šampiona, imamo kvalitet. Poznajem jako dobro njihovog trenera, rade sjajan posao. U prošloj utakmici smo videli njihovu snagu. Odbrana radi odličan posao. Potrebni su nam samopouzdanje i koncentracija da možemo da pokrijemo svaki prostor i stvorimo šansu - rekao je Flik.

Barselona je poslednji put osvojila Ligu šampiona sada već davne 2015. godine i ostaje da se vidi može li Flik da vrati titulu evropskog šampiona na "Kamp Nou".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading