KAKVA ŠTETA Zvezda izgubila od Benfike na startu Lige šampiona

15:08 | 19-09-2024

Fudbal 0

Poraz crveno-belih na premijeri

omladinci

Omladinci Crvene zvezde izgubili su od Benfike sa 2:1 u prvom meču Lige šampiona za mlade.

Apsolutni heroj protugalskom tima bio je Gustavo Varela koji je postigao oba gola za Benfiku i to u 13. i 51. minutu. Jeidni gol za tim koji sa klupe predvodi Nenad Milijaš je dao Andrija Maksimović u 57. minutu.

Ono što posebno može da zabrine crveno-bele jeste činjenica da su bili potpuno inferiorni u odnosu na rivala, iako su u startnoj postavi imali nekoliko igrača koji nastupaju u seniorskom timu.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Benfika je već na samom startu utakmice zapretila, ali je golman Draškić spasio Zvezdu. Ipak, i on je bio nemoćan u 13. minutu kada su Portugalci stigli do vođstva preko Varele kome je sjajno asistirao Tome.

Crveno-beli su pokušavali da stignu do gola, imali su nekoliko odličnih prilika u prvom delu, ali nisu uspeli da dođu do izjednačenja.

Umesto toga, Benfika je duplirala prednost na startu drugog dela, kada je Santoš sjajno centrirao sa desne strane, a Varela smestio loptu u mrežu.

Zvezda je bila na kolenima, ali je Maksimović, koji ima nadimak Zvezdin Mesi, uspeo da postigne gol u 57. minutu i tako je vratio nadu crveno-belima da mogu do pozitivnog rezultata.

Crveno-beli su tada preuzeli inicijativu, Kostov je imao veliku priliku za izjednačenje, pokušao je da lobuje golmana Benike koji je bez problema zaustavio taj udarac.

Do kraja meča se rezultat nije menjao i tako je Crvena zvezda doživela poraz na premijeri elitnog takmičenja za mlade.

Sledeći meč će crveno-beli igrati protiv Intera za 14 dana.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading