LONDON JE OBOJEN U PLAVO Čelsi počeo da liči na nešto, samo Siti ispred "plavaca"

15:35 | 21-09-2024

Fudbal 0

Važna pobeda "plavaca" u derbiju.

FK Čelsi

Kada je tek počinjao eru na "Stamford bridžu" Enco Mareska, Čelsi nije ličio ni na šta, sada već liči na nešto. Ko ne veruje u to, sigurno nije gledao ubedljivu pobedu "plavaca" nad Vest Hemom - 3:0.

U pravom londonskom derbiju, plava je bila dominantna boja. Tačnije, bela pošto su u takvim dresovima igrali igrači Čelsija danas.

Već u četvrtom minutu je Nikolas Džekson doveo goste u vođstvo posle očajne reakcije odbrane Vest Hema koja je samo nemo posmatrala Senegalca kako daje gol, nesvesna da je tako nešto uopšte i moguće.

U 18. minutu je Džekson stigao i do drugog gola danas, ovog puta na asistenciju Mojzesa Kaiseda koji je pokazao samo deo 115.000.000 evra plaćenog talenta.

Utisak je i da je Vest Hem oštećen za penal na sredini prvog dela igre. Povučen je Krisensio Samervil u kaznenom prostoru Čelsija, a čak ni u VAR sobi nisu smatrali da ima elemenata za jedanaesterac. Zaista čudna odluka...

Pored dva gola, upisao je Džekson i asistenciju i to za Kola Palmera koji je u 47. minutu postavio i konačan rezulata meča.

Zanimljivo je da je Čelsi sada sa 10 bodova na drugom mestu tabele. Jedino je ispred njega Mančester siti. Istina, tek je krenulo peto kolo, pa ima dosta ekipa koje mogu da preteknu "plavce".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading