LIVERPUL NA KOLUMBIJSKI POGON Dijaz uništio Bornmut, veliki preokret Aston Vile

18:30 | 21-09-2024

Fudbal 0

Uzbudljivo popodne u Premijer ligi.

FK Liverpul

Fudbaleri Liverpula pobedili su danas na svom terenu Bornmut 3:0 u meču petog kola engleske Premijer lige.

Dva gola za Liverpul postigao je Luis Dijaz u 26. i 28. minutu, dok se jednom u listu strelaca upisao Darvin Nunjes u 37.

Aston Vila je u Birmingemu bila bolja od Vulverhemptona 3:1. Gosti su poveli golom Mateusa Kunje u 25. minutu, a izjednačio je Oli Votkins u 73.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pobedu domaćem timu doneli su Ezri Konsa u 88. i Džon Duran u 90+4. minutu. Srpski fudbaler Kosta Nedeljković nije igrao za Aston Vilu, pošto je bio na klupi za rezerve.

Fulam je na svom terenu pobedio Njukasl 3:1. Golove za domaći tim postigli su Raul Himenez u 5, Emil Smit-Rou u 22. i Rajs Nelson u 90+2. minutu.

Jedini strelac za goste bio je Harvi Barns u 88. minutu. Srpski fudbaler Saša Lukić bio je starter u ekipi Fulama, a zamenjen je na poluvremenu.

Fudbaleri Totenhema savladali su u Londonu ekipu Brentforda 3:1. Kod domaćih, u listu strelaca upisali su se Dominik Solanki u 8, Brenan Džonson u 28. i Džejms Medison u 85. minutu. Jedini strelac za goste bio je Brajan Mbeumo u 1. minutu.

Sautempton i Ipsvič su odigrali nerešeno 1:1, dok je isti rezultat bio i na meču Lester - Everton. Čelsi je ranije danas u gostima nadigrao Vest Hem 3:0.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading