ALARM U JUVENTUSU ZBOG SRBINA Vlahović je ponovo ponižen u Italiji, oglasio se njegov trener

07:26 | 22-09-2024

Fudbal 0

Alarm je upaljen nekon što je derbi protiv Napolija petog kola završio već na poluvremenu.

vlah

 

Srpski napadač Dušan Vlahović ponovo je u centru pažnje, trener Juventusa Tigao Mota zamenio ga je na poluvremenu utakmice sa Napolijem koja je završena bez pobednika i golova.

Juventus na prethodna tri meča u Seriji A nije pobedio, čak ni gol postigao.  Juventusu se to  poslednji put desilo 1992. godine. Na udaru je opet naš napadač. Srpski centarfor je na dva gola postignuta pre skoro mesec dana, u drugom kolu protiv Verone 26. avgusta i to su jedina dva gola na pet utakmica u Seriji A, a na šest mečeva računajući Ligu šampiona. Italijanski mediji ističu kako mu je ovo drugi najgori start u karijeri. 

Alarm je upaljen nekon što je derbi protiv Napolija petog kola završio već na poluvremenu. Trener Tijago Mota iznenadio je odlukom da u pauzi između dva poluvremena ostavi srpskog napadača u svlačionici. Italijanski novinari su mislili da je Dušan povređen. 

- Dobro je, nema nikakav fizički problem. Imao je dobro prvo poluvreme, pomogao je timu napadajući dubinu iako gotovo da je nije bilo. Napoli je tim koji vrši presing, ali ukoliko vide da možemo da se izborimo sa njim povuku se nazad. I Vlahović i Vea svojim karakteristikama pomogli su timu. Donekle sam i očekivao ovakav Napoli. Nisam zamišljao da će biti previše hrabri, tu i tamo povremeno su pokušavali da nas pritisnu. Nismo primili gol i to je zasluga svih, počevši od Vlahovića i Vee - rekao je Mota nakon meča. 

Italijanski mediji u prvi plan ističu podatak da je tokom vremena provedenog na terenu Vlahović loptu dodirnu samo šest puta. Trener Juventusa je stao u odbranu napadača.

- Nisam mu ništa zamerio, dobar je bio. Njegov stav je fantastičan. Dotakao je loptu samo šest puta? Na saigračima je da ga hrane, a Napoli nije ostavio mnogo prostora pozadi i nije bilo lako igrati.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading