MILOJEVIĆ PRED DERBI PORUČIO Zvezda i Partizan su favoriti za titulu

15:28 | 22-09-2024

Fudbal 0

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević govorio je na konferenciji za medije uoči prvog ovosezonskog "večitog derbija"

Vladan Milojević

Najveća utakmica srpskog fudbala će se odigrati u ponedeljak na stadionu Partizana sa početkom u 19 časova, a trener crveno-belih je istakao da je njegov tim spreman za veliki izazov.

Vladan Milojević je na početku bio iznenađen dešavanjima na stadionu Partizana i nije želeo da komentariše. 

- Specifično je da igramo derbi sutra i znamo šta znači derbi. U svakom slučaju, mi spremamo utakmicu na isti način. Posle one utakmice u četvrtak imamo kadrovskih problema. Nismo imali puno vremena za trening i moraćemo u hodu da vidimo šta ćemo i kako ćemo. Imamo dosta varijanti u glavi, ali mislim da će po prvi put doneti odluku pred sam početak utakmice. Da li je to teže ili ne, kod nas je sve izazov. To je sastavni deo fudbala, spremni smo. Ono što bih hteo da kažem jeste da se Mimović povredio i sreća u nesreći je da nije toliko opasno jer neće mnogo odsustvovati sa terena. Stvarno je radio dobro, igrao dobro - rekao je Milojević. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Strahinja Stojković neće sigurno biti. Ne bih da licitiram sa imenima, videćete sutra - rekao je on. 

- Imamo dosta igrača različitih profila. Jedna odluka povlači drugu odluku, onda vam se otvaraju neke stvari koje treba da predvidite. Mi možemo da komentarišemo posle utakmice odluke koje su bile donete. Vi predviđate pred utakmicu u kakvom pravcu bi nešto trebalo da ide. Kažem, možda će biti uslovljeno nekim drugim stvarima, neki igrači možda neće biti spremni da igraju. Stvarno je malo specifična situacija - rekao je Milojević. 

Crvena zvezda nije pobedila u Humskoj od 2016. godine. 

- Pritisak postoji pred svaki meč. Što se tiče tih stvari, ja se ne obazirem na to. Možemo da pričamo na kraju moje karijere, kad budem podvukao crtu. Idemo da igramo protiv tima koji je konkurent za titulu. Znamo da su to dva najveća favorita, bez obzira što se Partizan nalazi u ovakvoj situaciji. Oni su u fazi traženja, a mi treba da budemo fokusirani na ono što treba da uradimo. Mi smo takođe enigma, a sve ostalo je u domenu neke statistike i nema opterećenja - rekao je Milojević. 

Milojević kaže i da to što Partizan ima više vremena za pripremu ne mora da bude prednost. 

- Uvek ima negativnih i pozitivnih stvari. Kada imate celu nedelju, igrači mogu da se odmore i da kroz intenzitet da napreduju. Sve ima svoje prednosti i mane, ne bih znao šta da vam kažem, mi imamo utakmicu na svaka tri ili četiri dana. Tako se i ophodimo - rekao je Milojević. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading