STANOJEVIĆ SA FLASTEROM I U SUZAMA PRED NOVINARIMA Burna konferencija trenera Partizana

21:30 | 23-09-2024

Fudbal 0

Veliki incident posle derbija

Stanoje

Trener Partizana Aleksandar Stanojević pojavio se na konferenciji za medije rasečenog lica, uz flastere iznad oka i na nosu, posle poraza od Crvene zvezde 0:4 u 174. Večitom derbiju u Humskoj. Tokom obraćanja novinarima je i zaplakao zbog celokupne situacije.

- Šta reći posle ovakvog rezultata osim da je jedna sramota. Za mene najveća. Izvinjavam se svima, što smo dozvolili da ovako izgubimo. Bez krvi i ičega. Zvezda je pokazala klasu u odnosu na nas. Preuzimam odgovornost za sve ovo. Najteži poraz što sam doživeo - počeo je Stanojević.

Zatim je objasnio šta mu se dogodilo sa licem.

- Da je bilo 0:0, ne bih ni došao, ali morao sam da vas ispoštujem. Navijači su razbili staklo na svlačionici, to me je raseklo. Staklo se razbilo i sve je po meni. Bilo je mnogo krvi. Došao sam samo da vas ispoštujem.

Navijači su mu poručili sa tribina da treba da ode, ali i ne samo to.

- Stanoje odlazi je OK, ali prodao si klub Stanoje, to nikako nije... Kome sam se prodao? Ja da prodam Partizan? Nisam neko ko beži od odgovornosti, ali da sam se prodao... Kome? - progovorio je Stanojević u suzama, pre nego što je odjurio sa konferencije.

 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

 

Komentari(0)

Loading