VELIKO PONIŽENJE ZA SRBINA Italijani pišu: Vlahović gubi poverenje u Juventusu

23:26 | 23-09-2024

Fudbal 0

Srpski napadač plaćen je 84 miliona evra, ali nikako ne uspeva u potpunosti opravdati uloženo, a sada polako i gubi mesto u timu.

Vlahović

 

Kako sada stvari stoje, Dušan Vlahović bi uskoro mogao izgubiti mesto u startnoj postavi torinskog Juventusa.

Srpski napadač plaćen je 84 miliona evra, ali nikako ne uspeva u potpunosti opravdati uloženo, a sada polako i gubi mesto u timu.

Novi trener Tijago Mota spreman je staviti ga na klupu jer sistem s njim kao centralnim napadačem ne pokazuje se kao baš najbolji.

- Mota bi mogao dati veću ulogu Kenanu Jildizu. Trener Juvea planira pomeriti Kenana s leve strane u sredinu napada. Zauzeo bi mesto Dušana Vlahovića. Tu bi mogao igrati do povratka Areka Milika - piše Tutosport i dodaje:

- Jildiz bi trebao biti nešto poput Zirkzeea u Bolonji s kojim je Mota napravio pun pogodak. Veznjaci bi profitirali jer bi se više ubacivali u napad. Promena je to koja bi godila Kopmeinersu. Vlahović bi, dakle, vrlo brzo trebao ostati bez startnog mesta u Juventusu. Povratak Milika, koji je omiljen tip napadača Mote, mogao bi mu zaključiti sudbinu u Juventusu - zaključuje torinski list.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading