POSRNUĆE (NEKADA) LJUBIMCA "GROBARA" Stanojeviću se ovo pamti više od Šamroka

07:41 | 24-09-2024

Fudbal 0

Koja reč o treneru Partizana sa nekim zapanjujućim brojkama.

Aleksandar Stanojević

Ostaće ona eliminacija od polu-amatera iz Šamroka kao jedna od većih mrlja u karijeri Aleksandra Stanojevića. Ili je barem to bila do sinoć.

A razloga je zaista mnogo. I idemo redom. Taj Šamrok je bio jedan dvomeč. Incident. I to na početku sezone, ne već u gotovo oktobru.

Međutim, ovo je trajno stanje. Ne samo što će Stanojević ostati upamćen kao trener koji je doživeo najubedljiviji poraz od Crvene zvezde na domaćem terenu u istoriji (0:4), nego...

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

I po tome što je ovog leta "uspeo" da ispadne iz kvalifikacija iz tri evropska takmičenja i to od prosečnih ekipa kakve su Lugano i Gent. Pride je tu bio i onaj dvomeč sa Dinamo Kijevom gde je postalo jasno da je Partizan svetlosnim godinama daleko od Lige šampiona.

Uostalom, sinoć je večiti rival pokazao da je razlika baš za četiri klase (ili gola) u odnosu na crno-bele i elitno takmičenje (setite se, Partizan je izgubio od Kijevljana baš sa 2:6).

Dalje, Stanojević je od 13 utakmica od početka sezone upisao već sedam poraza?! Mnogi će reći da je ovo istorijski slab tim Partizana.

I možda su u pravu. Samo, treba imati u vidu da je Partizan (valjda po Stanojevićevoj želji) doveo samo ovog leta 12 igrača. Ulupao gotovo 4.000.000 evra samo na obeštećenja i opet - ništa!

Što kaže Stanojević posle utakmice "sramota". I to velika. Posebno zato što je (nekada, pitanje je da li i sada) ljubimac "grobara", od pre 15-ak godina, počeo ozbiljno da krnji ugled.  

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading