ILIEV OSUO PALJBU: Najlošiji Partizan u poslednjih 40 godina, stranci su nam amateri, ovo je očajno!

09:32 | 24-09-2024

Fudbal 0

Oštar komentar novog-starog sportskog direktora Partizana

Ivica Iliev

Vratio se nedavno Ivica Iliev u Partizan u ulozi sportskog direktora i posle sinoćnjeg derbija sa Crvenom zvezdom shvatio da uopšte neće imati lak zadatak u Humskoj.

To priznaje i sam na stranicama "Sportskog žurnala" uz zaista oštre poruke upućene, pre svega, igračima Partizana.

- Zvezda je mnogo iznad Partizana. Čestitam večitom rivalu. Ovo je prvi meč otkad sam se vratio i jasno je da je potrebno mnogo toga da se uradi, ali nisam znao da baš ovoliko mora da se promeni… Gotovo svaku utakmicu igramo bez dvojice, trojice igrača u ofanzivnom delu, što je stvarno razočaravajuće. To je, možda, najlošiji tim Partizana u poslednjih 30, 40 godina. Selekcija je stvarno razočaravajuća… Stranci? Ne može da se kaže za takve igrače da su pojačanja, kad imaju neverovatnu inferiornost. Čak mogu reći – amaterski igrači, poniženje za ovaj klub. Neko će reći da sam grub, ali hoću da budem takav jer moramo da se otreznimo i budemo svesni da se, nažalost, ne takmičimo sa Zvezdom… Šta se dogodilo poslednjih par godina, zaista ne znam, ali ovo je mnogo, mnogo ne loš nego očajno!

A kada smo već kod stranaca ističe i sam Iliev da će mnogo teško Partizan da se rastane sa nekima koji ne žele da se odreknu bogatih ugovora.

- Takva dominacija Zvezde… Toliko su odmakli da, jednostavno, Partizan mora da se resetuje i da shvatimo da je ovo realnost, da iz nje ponovo stvaramo nešto novo. Nažalost, limitirani smo jer mnogo je igrača kojima je mnogo lepo u Beogradu, imaju najveće ugovore u karijerama i niko ih neće i onda mi ne možemo da ih se rešimo. To su sve ogromni problemi koje ne znam kako ćemo da rešimo, biće velike muke - podvlači Iliev.

Videćemo da li će posle ovoga uspeti u onoj prvobitnoj nameri "da za dva prelazna roka napravi evropski Partizan".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading