KO UMESTO STANOJEVIĆA? Jedno ime se posebno ističe kao velika želja Partizana

18:10 | 24-09-2024

Fudbal 0

Već je jednom trenirao crno-bele

foto

Burno je u Humskoj nakon katastrofe u 174. večitom derbiju.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević podneo je ostavku na tu funkciju i to je saopštio čelnicima crno-belih koji će detaljno raspravljati o ovoj temi.

Sada se postavlja pitanje ko će zameniti Stanojevića ukoliko i definitivno po treći put napusti Partizan.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Prema informacijama "Mozzart Sporta", velika želja kluba je bivši napadač i trener crno-belih Savo Milošević. On je trenirao Partizan tokom 2019. i 2020. godine, kada je podneo ostavku i zamenio ga je upravo Stanojević.

Sada bi moglo da dođe do rotacije jer je Milošević prva želja crno-belih, a spekulacije dodatno podgreva vest da je danas bio na stadionu u Humskoj.

Iako nije potvrđeno da li su održani konkretni razgovori sa čelnicima kluba, povratak Miloševića ne bi bio iznenađenje. Novi-stari sportski direktor Partizana Ivica Iliev je već jednom pokušao da vrati Miloševića. Bilo je to leta 2022. godine nakon odlaska Aleksandra Stanojevića. Savo je tada pristao, ali se sutradan predomislio i na kraju je Ilija Stolica postao novi trener, kao velika želja predsednika kluba Milorada Vučelića.

Tada je Iliev podneo ostavku upravo zbog toga, a sada se vratio i ponovo će pokušati da vrati trenera sa kojim je imao odličnu saradnju.

Savo Milošević je za vreme trenerskog mandata u Partizanu osvojio Kup Srbije 2019. godine i to je poslednji trofej koji je klub iz Humske osvojio.

Nakon odlaska iz Partizana, Milošević je bio trener Olimpije iz Ljubljane i selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading