OGLASIO SE RASIM LJAJIĆ Otkrio je da li zaista preuzima Partizan

18:29 | 24-09-2024

Fudbal 0

Ovo će interesovati sve "grobare"

ljajić

Dan nakon teškog poraza od Crvene zvezde je dosta burno u Partizanu. Najpre je smenjen direktor omladinske škole Vanja Radinović. Potom je trener Aleksandar Stanojević podneo ostavku, da bi se zatim pojavila vest da bi RAsim Ljajić mogao da postane novi predsednik kluba iz Humske.

Istaknuti političar je u razgovoru za "Mozzart Sport" govorio o tome da li će preuzeti crno-bele.

- Postoji ta inicijativa. Načelno, rekao sam da ne bežim od toga, ali daleko je od konačne odluke. Potrebno je da se obavi čitav niz razgovora i konsultacija - poručuje Ljajić za Mozzart Sport.

I pojašnjava:

- Nije više Partizan bašta sa cvećem. Sada je, nažalost, rudnik u koji ulazite i ne znate da li ćete izaći iz njega. Moram da obavim niz razgovora sa ljudima u klubu, van kluba, sportistima, bivšim igračima, navijačima, privrednicima... Potrebno je da vidimo ima li tu uopšte perspektive.

Ali, ne krije Ljajić da je raspoložen da zasuče rukave i pokuša da podigne posrnulog giganta.

- Pod određenim uslovima mogao bih da prihvatim dužnost predsednika, ali za to je potrebno da imam jasniju sliku. Ja mislim da ovakvo stanje ne koristi smo Partizanu i navijačima crno-belih, već generalno ne koristi srpskom fudbalu. Ovo nije dobro. Prvi put smo posle mnogo vremena imali derbi bez ikakve draži - zaključuje Rasim Ljajić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading