ŠOK U BERGAMU Fabregas srušio Atalantu, debitovao Vanja Vlahović i već počeo da se nameće

23:05 | 24-09-2024

Fudbal 0

Izabranici proslavljenog španskog reprezentativca, Seska Fabregasa, upisali su tri velika boda u Bergamu, a susret je obeležio i debi mladog srpskog fudbalera Vanje Vlahovića u bojama Boginje – 1:3 (1:0).

Fudbal

 

Sastali su se Atalanta i Komo u utakmici 5. kola Serije A, a na opšte iznenađenje, povratnik u elitni rang posle više od dve decenije, izvojevao je pobedu.

Izabranici proslavljenog španskog reprezentativca, Seska Fabregasa, upisali su tri velika boda u Bergamu, a susret je obeležio i debi mladog srpskog fudbalera Vanje Vlahovića u bojama Boginje – 2:3 (1:0).

Atalanta je povela u 18. minutu preko Davidea Zapakoste, ali je u nastavku usledio totalni preokret. Gabrijel Strefeca je poravnao u 46. minutu, Sead Kolašinac autogolom samo osam minuta kasnije preokrenuo, a Komo je do dva gola prednosti stigao već u 58. minutu preko Alijea Fadere.

Konačan rezultat postavio je Ademola Lukman u sedmom minutu nadoknade, pa je Komo upisao prvu pobedu u sezoni i došao do pet bodova, dok je Atalanta već pretrpela treći poraz i ima samo bod više.

Mladi Vlahović, svojevremeno polaznik Partizanove škole, priliku da debituje u dresu Atalante dobio je u 75. minutu i izborio penal za svoj tim, a poslednjih dvadesetak minuta je delio teren sa Lazarom Samardžićem, kojeg je Đan Pjero Gasperini u igru uveo sa klupe 15 minuta ranije.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading