KONAČNO JE NEKO STAO U ODBRANU SRBINA Dušan Vlahović na meti kritika, ali je jedan čovek odlučio da stane na njegovu stranu

06:30 | 26-09-2024

Fudbal 0

Srpski reprezentativac je osporavan zbog loših partija od starta sezone, u kojoj je na pet mečeva postigao dva gola – oba protiv Verone.

Dušan Vlahović

 

Tri vezana remija u nacionalnom prvenstvu Italije, bez postignutog gola, zabrinuli su sve zaposlene, ali i zaljubljene u crno-bele iz Torine. Dupla nula protiv Napolija podigla je veliku prašinu, a osim trenera Tijaga Mote, na udaru javnosti našao se i Dušan Vlahović.

Srpski reprezentativac je osporavan zbog loših partija od starta sezone, u kojoj je na pet mečeva postigao dva gola – oba protiv Verone.

U zaštitu nekadašnjeg đaka Partizana stao je bivši as Stare dame, Masimo Mauro. Vezista sa preko sto mečeva u dresu Juventusa smatra da Srbin nije grešio i da se neopravdano našao na meti kritičara.

- Nisam razumeo najbolje nekoliko Motinih odluka. Ipak, on je trener, a ja sam samo posmatrač sa strane. Da je ekipa napravila pet, šest šansi u prvom poluvremenu i da ih je Vlahović promašio, ili da se loše kretao, razumeo bih odluku da ga izbaci na poluvremenu. Ne možete tek tako odmah da sumnjate u Dušana. Objektivno, nije imao nikakve konkretne greške - poručio je Mauro u razgovoru za “Tuttosport”.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading