OPROSTIO PARTIZANU 400.000 EVRA DUGA Bivši biser crno-belih surovo iskren

11:43 | 27-09-2024

Fudbal 0

Klub iz Humske je u ozbiljnoj krizi

Petković

Partizan se suočava sa ozbiljnim problemima, a posledice lošeg menadžmenta sve su očiglednije, kako na evropskoj tako i na domaćoj sceni.

Klub se našao u ozbiljnoj krizi, što je posebno vidljivo kroz primere mladih fudbalera koji su se pojavili na tržištu nakon što su napustili Humskoj.

U letošnjem prelaznom roku, Milan Aleksić, koji je prethodne sezone igrao za Radnički iz Kragujevca, prešao je u Sanderlend za 3.500.000 evra, iako je samo godinu dana ranije stigao besplatno na "Čika Daču" zbog toga što ga Partizan nije video kao deo svojih planova. Ovo je samo jedan od primera kako je loše poslovanje kluba dovelo do značajnih finansijskih gubitaka.

Slična sudbina zadesila je i Bogdana Mirčetića, koji je, nakon što je pokazao odlične nastupe za ekipu Feđe Dudića, povećao svoju tržišnu vrednost, uprkos tome što je i on stigao besplatno u Šumadiju.

Još jedan slučaj je Mihajlo Petković, koji je posle dve godine stagnacije u Partizanu prešao u Napredak.

Petković je raskinuo ugovor sa Partizanom i oprostio dug od preko 400.000 evra kako bi dobio "papire" i nastavio karijeru.

U razgovoru za "Sportski žurnal," Petković je rekao: - Naplatio bih dug na sudu, ali bih verovatno sada trčao krugove na stadionu u Humskoj i stagnirao. Želeo sam da igram, biće vremena za zaradu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading