ZVEZDIN MESI NA METI "MILIONERA" Evropski velikan poslao skauta na derbi zbog Maksimovića

13:44 | 27-09-2024

Fudbal 0

Crveno-beli biser

Andrija Maksimović

Fudbaleri Crvene zvezde deklasirali su Partizan sa 4:0 u 174. večitom derbiju, a utakmicu je, pored Šerifa Ndijajea koji je upisao het-trik, obeležio i Andrija Maksimović.

Tek što je napunio 17 godina, Maksimović je briljirao na terenu, upisavši asistenciju za ključni drugi gol, te je svojom igrom skrenuo pažnju velikih evropskih klubova. Posebno interesovanje pokazala je Borusija Dortmund, koja je na derbi poslala svog skauta, kako bi uživo pratio njegovu igru.

Kako saznaje "Telegraf", nemački gigant već duže prati Maksimovića, a informacije o njegovom potencijalu došle su do Zvezdinih čelnika, što je presudilo da se odluče da talentovani vezista startuje u derbiju, iako je bilo predviđeno da u timu bude Stefan Leković. Odluka se pokazala kao pun pogodak.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Skaut Borusije iz Dortmunda poslao je pozitivne signale nakon Maksimovićeve partije, pa se očekuje da nemački klub već u januaru pošalje konkretnu ponudu. Ukoliko transfer bude realizovan, "crveno-beli" bi mogli da zarade rekordnu sumu, jer mnogi smatraju da Maksimović ima potencijal da postane jedan od najvećih transfera u istoriji kluba sa Marakane.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading