Uživo ZVEZDA - ŽELEZNIČAR Spektakularna bakljada "delija", igrači prate ritam na terenu, 1:0

20:08 | 27-09-2024

Fudbal 0

Pratite uz sport. Alo uživo duel Crvene zvezde i Železničara.

FK Crvena zvezda

Posle večitog derbija, igrači Crvene zvezde će na teren ponovo na domaćem koloseku i to protiv pančevačkog Železničara koji će poslužiti kao uvertira za meč sa milanskim Interom.

Crvena zvezda - Železničar 1:0

Drkušić 33

Sudija: Srđan Jovanović

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

47. minut - Fantastična bakljada "delija", a ispratili su to i navijači na terenu pošto je Prucev zapretio odmah.

46. minut - Počeo je drugi deo igre, bez promena na obe strane.

Kraj prvog poluvremena - Maltene gledamo viktorije na Marakani. Zvezda napada, kontroliše ritam utakmice i čeka se samo još neki gol kako bi šampion rešio pitanje pobednika.

45. minut - Još dva minuta nadoknade u prvom delu igre. 

41. minut - I peti korner za Zvezdu. Apsolutna dominacija srpskog šampiona koji je mogao i do ubedljivije prednosti.

36. minut - Sporna odluka. Pao je Bruno Duarte posle duela u kaznenom prostoru rivala, međutim sudija Jovanović je pokazao da se igra nastavi, iako je definitivno bilo kontakta.

 

33. minut - Gooool za Zvezdu! Evo prvenca Vanje Drkušića posle dobrog udarca glavom nakon kornera i slabe intervencije golmana Popovića. Najavili smo gol - i evo ga.

27. minut - Žestok pritisak Zvezde u ovim trenucima. Napadi na gol Železničara se nastavljaju i utisak je da gol "visi u vazduhu".

21. minut - Solidan pokušaj gostiju. Namestio se Jovanović, šutirao, međutim lopta je otišla oko pola metra pored stative Glazera.

20. minut - Još jednom Duarte. Ovoga puta je šutirao iskosa, pa je Popović imao dovoljno vremena da se postavi i odbrani udarac. 

13. minut - Solidna situacija pred golom gostiju. Centrirao je Luka Ilić, ali je odbrana Železničara na vreme reagovala.

6. minut - Velika šansa za šampiona Srbije! Dobio je dobru loptu Bruno Duarte, ali je oklevao i sustigao ga je Milikić, pa je tako sve propalo.

5. minut - Ima Crvena zvezda terensku dominaciju za sada. Posed lopte od preko 70 odsto, međutim bez konkretne šanse za sada.

1. minut - Počela je utakmica na Marakani prvim napadom za gostujući sastav.

18.55 - Njegov kolega Marko Savić će računati na klupi na: Luku Vidića, Bena, Entonija Lokosu, Nemanju Vidojevića, Stefana Pirgića, Jovana Milosavljevića, Janka Jevremovića, Darija Grgića i golmana Filipa Novića. 

 

 

18.40 - Sa klupe će Vladan Milojević moći da ubaci: golmana Marka Ilića, Uroša Spajića, Jovana Šljivića, Gelora Kangu, Šerifa Endijajea, Silasa, Miloša Degeneka, Dalsija Stefana Lekovića, Nemanju Radonjića i Andriju Maksimovića.

18.20 - Što se tiće Železničara, startnih 11 čine: Popović - Jusif, Milikić, Milunović, Konatar - Sanogo, Mitrović - Jovanović, Knežević, Eze - Romanić.

18.00 - Poznati su i sastavi dva tima. Trener Crvene zvezde Vladan Milojević se odlučio na sastav:  Glazer – Prucev, Điga, Drkušić, Rodić - Krunić, Elšnik - Ilić, Katai, Milson - Duarte.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading