NA POMOLU BOMBA U PARTIZANU Zakazana Skupština, sprema se odlazak Vazure!

17:27 | 27-09-2024

Fudbal 0

Crno-beli spremaju velike promene.

Miloš Vazura

Već duže vreme čitava crno-bela javnost zahteva korenite promene u Partizanu i odlazak tandema Milorad Vučelić - Miloš Vazura i po svemu sudeći će to uskoro i da se desi!

Odnosno sprema se teren za tektonske promene i kako piše Telegraf, 11. oktobra je zakazana Skupština kluba.

Na njoj će Vazura podneti izveštaj i tom prilikom i napustiti Partizan. Baš kao i Vučelić koga bi na mestu predsednika crno-belih trebalo da zameni Rasim Ljajić.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

-  Istina je, zakazali smo sednicu Skupštine za 15 dana zaključno od danas, to znači 11. oktobra. S obzirom na činjenicu da se u medijima i javnosti pojavljuju brojne spekulacije, reći ću vam samo da će na tom sazivu klupski organi odlučivati o narednim potezima u Partizanu, pa i u vezi sa njegovim rukovođenjem, isto tako i o izboru novog rukovodstva. Jer, jedini organ kome ću podnositi izveštaj je Skupština, a ne određenim grupama ljudi koji se danima unazad javljaju u medijima - rekao je Vazura za pomenuti list.

Svestan je generalni direktor Partizana da je javnost nezadovoljna stanjem i rezultatima kluba.

-  Niti bežim, niti želim da bežim od odgovornosti. Apsolutno sam svestan situacije u Partizanu, svestan aktuelnog momenta u kome se klub nalazi, svestan i mnogo drugih stvari, ali ću o svemu tome govoriti na Skupštini kada ću podneti i svoj izveštaj o radu. To je sve što želim da kažem i neću se više oglašavati do pomenutog zasedanja kada ću detaljno izneti svoje stavove.

Ono što još uvek nije poznato je ko bi mogao da zameni Vazuru na odgovornoj funkciji...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading