VUKAŠINOVIĆ PRED MLADOST Nismo u sjajnom trenutku, biće promena u timu

16:06 | 28-09-2024

Fudbal 0

Crno-beli traže izlaz iz krize

alo

Privremeni trener fudbalera Partizana Branko Vukašinović izjavio je danas da ekipa nije u sjajnom trenutku i da će biti promena u timu.

Fudbaleri Partizana gostuju sutra od 17 časova Mladosti u Lučanima, u meču 10. kola Superlige Srbije. Biće to prva utakmica za crno-bele posle poraza u večitom derbiju od Crvene zvezde rezultatom 4:0.

- Ne nalazimo se u sjajnom trenutku, kao što svi znate. Tu smo da se pomerimo za korak unapred, nadam se da će se to desiti na sutrašnjoj utakmici. Za razliku od nas, ekipa Mladosti iz Lučana je pet uzastopnih kola je pobeđivala, protiv ekipa iz gornjeg dela tabele, u dobroj su formi. To će biti motiv za naše igrače da budu pravi, kakvi nisu bili već duže vreme - izjavio je Vukašinović na konferenciji za medije.

On je poručio da su svi u klubu razmišljali i bili zabrinuti posle utakmice protiv Crvene zvezde, ali da je atmosfera u timu sve bolja iz dana u dan.

- Kako su dani prolazili kvalitet trenažnog procesa je bio sve bolji. Sutra u 19 časova ćemo znati da li su igrači prebrodili krizu. Poslednja dva treninga su mi potvrdila da će oni dati sve od sebe, ne znam da li će to biti dovoljno. Moramo da opravdamo poverenje svih koji navijaju i vode klub - rekao je privremeni trener Partizana.

Vukašinović je istakao da će biti promena u timu i da levi bek Mario Jurčević neće igrati zbog povrede koju je zadobio u večitom derbiju.

- Biće promena koje nisu kozmetičke. Imaćemo iznuđene promene zbog fizičkog izdanja, neki će odsustvovati zbog forme. Jurčević neće nastupati jer ima povredu mišića koju još nije sanirao - dodao je Vukašinović.

Privremeni trener Partizana je rekao da je razgovarao sa Savom Miloševićem, koji će od ponedeljka zvanično preuzeti ulogu glavnog trenera kluba.

- Kreće Savin program rada, pričali smo juče, ali nam je sada fokus na sutrašnjoj utakmici. On ima sistem rada koji će primeniti - naveo je Vukašinović.

On se osvrnuo na ekipu Mladosti i poručio da je tim iz Lučana neugodan protivnik.

- Ne može se reći da smo u prošlosti lako izlazili na kraj sa njima u Lučanima. Preti nam opasnost iz svih sfera, probaćemo da iskoristimo njihove mane - rekao je privremeni trener crno-belih.

Partizan je deveti na tabeli SLS, ima 11 bodova, uz dve utakmice manje. Mladost se nalazi na drugom mestu sa 19 bodova.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading