LALATOVIĆ ZA SPAS PARITANA? Evo šta on kaže o tome i kako bi on izvukao crno-bele

09:55 | 29-09-2024

Fudbal 0

"Parni valjak" je u krizi, Aleksandar Stanojević je podneo ostavku posle poraza od Crvene zvezde (4:0), na njegovo mesto došao je Savo Milošević. Partizan je trenutno tek deseti na tabeli Superlige Srbije, pa su teški dani pred ekipom iz Humske.

Nenad Lalatović

 

Trener Mladosti Nenad Lalatović otkrio je pred utakmicu s Partizanom (17.00), šta bi uradio da sedi na klupi crno-belih.

"Parni valjak" je u krizi, Aleksandar Stanojević je podneo ostavku posle poraza od Crvene zvezde (4:0), na njegovo mesto došao je Savo Milošević. Partizan je trenutno tek deseti na tabeli Superlige Srbije, pa su teški dani pred ekipom iz Humske.

Nenad Lalatović je pred utakmicu objasnio  šta bi on uradio da je na klupi tima iz Humske.

- Ja bih prvo pojačao odbranu, par miliona bih uložio u odbranu, pa tek onda dalje. Imali su Saldanju koji je morao da ostane, imali su Severinu, imali su kapitena tima kog su prodali (Sveta Marković). Pa nemoguće je da prodate ta tri igrača, a da jurite Crvenu zvezdu. Doveo bih još dva-tri dobra vezna igrača, odbranu bih duplirao i siguran sam da bih bio konkurentan. Ne ja, nego Partizan Crvenoj zvezdi. Ja nikad - izjavio je "Mozzartsport Lalatović i podsetio da kao bivši kapiten i trener Crvene zvezde nikada ne bi seo na klupu večitog rivala.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading