Uživo MLADOST - PARTIZAN Fantastičan pogodak Kovača, crno-beli ponovo imaju dva gola prednosti - 1:3

18:27 | 29-09-2024

Fudbal 0

Fudbaleri Mladosti iz Lučana dočekuju Partizan u meču desetog kola Superlige Srbije

Đorđe Jovanović

Domaći tim je u sjajnoj formi i u seriji je od pet uzastopnih pobeda, dok su crno-beli u jako lošoj situaciji i ne znaju za pobedu na poslednjih osam utakmica u svim takmičenjima.

 

 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

MLADOST - PARTIZAN 1:3

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Stadion: SC Radoš Milovanović

Sudija: Nenad Minaković

67. minut - Jovanović je na nestavran način spasio Partizan. Domaćin je imao veliku priliku da se ponovo vrati u meč. Prvo je golman gostiju sjajno odbranio pokušaj Krsmanovića, a onda je fantastično odreagovao i sprečio Eze-Frajdeja da šutira. 

57. minut - Goooool! Fantastičan pogodak Kovača za 3:1. Najpre je Trifunović pogodio stativu, da bi potom Zubairu proigrao Kovača, koji je fantastično šutirao i matirao Stamenkovića

56. minut - Evo i prvih izmena u Partizanu. Teren napuštaju Kalulu i Ovusu, a u igru ulaze Trifunović i Stjepanović

52. minut - Bez većih uzbuđenja na startu drugog poluvremena.

Kraj prvog poluvremena!

45+2 - Gooool! Mladost se vraća u igru. Domaći tim je dobio jedanaesterac koji je sigurno realizovao Aleksandar Pejović, poslavši Jovanovića na jednu, a loptu na drugu stranu.

44. minut - Prečku pogađa Zubairu! Krilni fudbaler je šutirao sa leve strane i pogodio okvir gola. Kakav bi to pogodak bio.

40. minut - Nova velika šansa za Partizan. Gajas Zahid je imao otvoren put ka golu, šutirao je sa nešto više od 16 metara, ali je Stamenković zakačio loptu i skrenuo u korner.

38. minut - Prvi žuti karton na utakmici. Zaradio ga je Krsmanović.

32. minut - Kakav promašaj Đorđa Jovanovića! Zubairu ga je sjajno proigrao, napadaču crno-belih je ostalo samo da sa par metara smesti loptu u mrežu, ali se propisno obrukao i šutirao je daleko pored gola. Ogromna prilika za Partizan.

30. minut - Druga velika prilika za Lučance. Domaći tim je vrlo lako mogao da prepolovi prednost crno-belih, čija je odbrana loše reagovala, ali je Krsmanović ponovo propusti oveliku šansu.

26. minut - Gooool! Crno-beli su duplirali prednost. Strelac je Đorđe Jovanović. Napadač Partizana je rutinski savladao Stamenkovića nakon odličnog dodavanja Stefana Kovača.

23. minut - Nakon gola Partizana mirniji period igre. Crno-beli kontrolišu dešavanja na terenu.

12. minut - Gooool! Partizan vodi u Lučanima. Najpre je Jovanović imao sjajnu priliku, ali je Stamenković odbranio. Usledio je korner nakon koga je Mihajlo Ilić postigao gol i doveo crno-bele u vođstvo.

7. minut - Kakva prilika za Mladost! Iznenada se domaći tim našao u izglednoj situaciji da povede, ali je Mujakić intervenisao na gol liniji nakon pokušaja Krsmanovića i sprečio pogodak za Mladost.

6. minut - Na početku utakmice crno-beli imaju više loptu u nogama, ali do sada nije viđen nijedan opasan napad.

Utakmica je počela!

16.13 - Poznate su i startne postave za današnji meč. 

Mladost: Stamenković, Andrić, Cvetinović, Joksimović, Udovičić, Pejović, Tumbasević, Ćirković, Ćirić, Ljubomirac, Krsmanović

Partizan: A. Jovanović, Filipović, Ilić, Mujakić, Jurčević, Arijaga, Kovač, Kalulu, Zubairu, Natho, Đ. Jovanović

16.12 - Crno-beli su u prethodnom kolu pretrpeli pravu katastrofu na svom terenu gde su poraženi od Crvene zvezde sa 4:0. Posle toga je trener Aleksandar Stanojević podneo ostavku i na njegovo mesto je došao povratnik Savo Milošević. Ipak, on neće danas voditi ekipu, već će to učiniti branko Vukašinović.

16.10 - Dobar dan i dobrodošli na uživo prenos utakmice Mladost Lučani - Partizan u okviru 10. kola Superlige Srbije. Uz sport.Alo možete pratiti sva dešavanja iz Lučana.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading