ODVRATNO - BRUKA I SRAMOTA U MADRIDU Navijači Atletika gađali golmana Reala, derbi ostao u senci skandala (VIDEO)

23:35 | 29-09-2024

Fudbal 0

Neverovatne scene iz prestonice Španije.

Navijači Atletiko Madrida

Odigrali su večeras Atletiko i Real veliki derbi Madrida koji je obeležila bruka i sramota. Jednom rečju, odvratno ponašanje navijača crveno-belih.

Naime, derbi je ostao u senci prekida od 15 minuta zato što su navijači Atletika divljali na tribini i gađali golmana Reala Tiba Kurtou svim i svačim u 68. minutu kada je duel i prekinut.

Našle su se tu kovanice, čaše, pa čak i kesa sa đubretom?! Ništa drugo nije preostalo sudiji Busketsu Feretu osim da prekine meč.

Morao je kapiten Atletika Koke da ide do navijača i da ih smiri kako bi se utakmica uopšte i nastavila i kako tim sa "Vande Metropolitano" ne bi izgubio duel za "zelenim stolom".

Strasti su se nekako smirile i stekli su se uslovi da se meč nastavi, međutim kakvu su sliku madridski giganti poslali večeras u svet, bolje da se meč nije ni igrao!

Na kraju je utakmica završena 1:1, ako to uopšte ikoga i zanima. Poveo je Real golom Edera Militaa u 64. minutu.

Ipak, uspeo je domaćin da se spasi u 94. minutu golom Anhela Koree. Kako to obično biva, utakmica je privedena kraju uz brojne tenzije pa je tako igrač Atletika Markos Ljorente dobio crveni karton.

Zanimljivo je da je španski vezista nosio dresove oba kluba koja su večeras baš onako bacila ljagu na slavna imena...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading