SRAMNE REČI UPUĆENE DUŠANU VLAHOVIĆU Čuveni fudbaler žestoko isprozivao Srbina

13:39 | 30-09-2024

Fudbal 0

Oštre kritie na račun srpskog napadača

Vlahović

Dušan Vlahović je konačno prekinuo golgeterski post. Srpski napadač je postigao dva gola na meču protiv Đenove i bio je najzaslužnji za pobedu "stare dame" od 3:0.

On je rukama gestikulirao u kontekstu "samo nastavite da pričate", a onda prstom kao da nekome preti. Posle meča je govorio o brojnim kritikama kojima je bio izložen proteklih nedelja, te da mu ne smetaju i da on priča na terenu. 

Ipak, samo nekoliko dana kasnije se ponovo našao na udaru kritika. Čuvenom fudbaleru Paolu di Kaniju se nije dopala i prokomentarisao je taj potez Vlahovića.

- To rade mali igrači. On je sjajan fudbaler, ali ovakvim potezima dokazuje da nije veliki igrač. Njegovo ponašanje ne dolikuje ponašanju velikih igrača. Postigao je gol iz penala i to je u redu, nikad nije lako, a onda još jedan gol. Ali to je uradio protiv Đenove, ekipe sa najvećim problemima u ligi. I to u utakmici bez navijača - bio je oštar Di Kanio. 

Nekadašnji as "stare dame" nije se zaustavio, nego dodao da je Srbin arogantan.

- Nije postigao gol konkurentima za titulu.  I tada bi bilo pogrešno, ali bi imalo drugačije značenje. Nosi važan dres. Vlahović igra za Juventus. Ako daš dva gola protiv direktnih konkurenata onda možeš da budeš arogantan, ali dva ovakva gola protiv Đenove i iza zatvorenih vrata, to je kao u prijateljskoj utakmici.

Vlahović je postigao 45 golova na 108 utakmica u dresu Juventusa, a posle meča sa Đenovom pričao je o kritikama. 

- Nije problem, ljudi pričaju.  Naučio sam da si najbolji kada pogađaš, a da ništa ne znaš kada ne daješ golove. Ja pričam na terenu - jasan je bio naš napadač.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading