"FALIĆE MI DELIJE U MILANU" Krunić žali za navijačima i otkriva recept za Inter

20:28 | 30-09-2024

Fudbal 0

Bivši fudbaler Milana se osvrnuo na utakmicu sa Interom.

Rade Krunić

Mnogo vremena je proveo Rade Krunić na velelepnom stadionu u Milanu. Istina, sutra će se tu osećati kao gost dok bude branio dres Crvene zvezde protiv Intera.

Vojevao je iskusni vezista bitke sa "nero-azurima" dok je nosio dres Milana, a kako sam ističe nije dobio poruke od bivših saigrača pred sutrašnji meč.

- Sigurno da je osećaj poseban, jer sam ipak proveo veliki deo karijere ovde. Iskreno, nisam dobijao poruke od bivših saigrača, mislim da ova utakmica nije ni vreme ni mesto, verujem da ću dobiti kad budemo igrali protiv njih. Poseban je osecaj i jedva čekam da počne utakmica.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Govorio je reprezentativac Bosne i Hercegovine detaljnije o sutrašnjem rivalu.

- Generalno što se tiče Intera, njihova formacija i kako stoje na terenu, oni već dugo igraju u istom sistemu. Mi smo veliki klub, osvajali smo ovo takmicenje, tako da jeste da je bilo davno, ali mislim da smo napravili odlicnu ekipu i da mozemo da se nosimo sa svima. Sigurno nama nije ni lako igrati protiv ovakvih ekipa, nismo navikli na to ligu. Šefu i stabu je teže pripremati utakmice, imali smo vremena da pripremimo i da se dogovorimo šta treba da radimo i sutra ćemo preneti ono što smo se dogovorili u svlačionici.

Rade Krunić Foto: ATA Images
 

Poručuje Krunić da se neće Zvezda fokusirati samo na jednog igrača Intera već na čitav tim.

- Znam kakav je Inter kao tim, snaga Intera nije samo jedan igrač, nego njihov kvalitet je grupa. Rade neverovatnu stvar već godinama, za njih je snaga defintivino grupa i ne mogu reći da je to samo jedan igrač.

Za kraj, priznaje Rade da će mu mnogo faliti podrška navijača Zvezde na sutrašnjoj utakmici (21.00).

- Svi mi igrači smo igrali na sličnim stadionima, pred sličnim atmosferama. Meni lično i saigračima će faliti naša podrška sa tribina, iako ne bi to bilo u broju kao na Marakani. Siguran sam da bi ih bio maksimalan broj, velika je šteta za njih što ne mogu da prisustvuju ovakvom događaju. Nećemo se preplašiti navijača i atmosfere, mi smo na to navikli na našem stadionu - zaključio je Krunić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading