VRUĆA UVERTIRA Evo gde možete da gledate Zvezdin meč na "Meaci"

10:49 | 01-10-2024

Fudbal 0

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 21 sat gostuju Interu iz Milana u drugom kolu Lige šampiona

FK Crvena zvezda

Crveno-beli stižu na stadion "Đuzepe Meaca" nakon poraza na startu od Benfike (2:1), dok je Inter osvojio bod protiv Mančester Sitija (0:0).

"Kada igrate na najvišem nivou takmičenja, protiv velikih ekipa, morate da budete maksimalno koncentrisani i motivisani. Najvažnije je da imamo što manje "praznih hodova" i odigramo hrabro i konstantno", rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević na konferenciji za medije.
Omri Glazer je dobro, urađena je magnetna rezonanca, nema povrede i odluku ću doneti pred meč, dodao je Milojević.

Na pitanje zašto ekipa nije trenirala u Milanu Milojević je rekao da je ideja bila da se dobije vreme za trening i pripremu.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Prokomentarisao je i mogućnost da Vanja Drkušić i Andrija Maksimović zaigraju od prvog minuta.

"Drkušić je jako bitan igrač za nas, videćemo, imamo neke planove i opredelićemo se za tim koji može da donese benefite.
Maksimović? Odigrao je kvalitetno derbi, rekao sam vam posle da je zaslužio šansu, isto važi i za Pruceva. Zaslužili su šansu, a uvek se na kraju dobije ono što se zasluži".

Najave da će Inter krenuti sa Arnautovićem i Taremijem u startnih 11 Milojević, kako je naveo, ne vidi kao potcenjivanje, nego više kao snagu Intera.

Utakmicu će prenositi RTS 1, kao i Arena sport, a sve što se bude dešavalo na i oko samog terena i stadiona, možete da pratite na "Sport.alo".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading