SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA PRED ZVEZDU Inter ima veze sa kriminalcima i mafijom!

17:24 | 01-10-2024

Fudbal 0

Potpuna ludnica.

FK Inter

Fudbalski klub Inter ima indirektne veze sa kriminalom zbog protivzakonitih aktivnosti navijača, rekli su tužioci u sudskim dokumentima uručenim u ponedeljak kad je uhapšeno 19 vođa navijača Intera i Milana.

Kako je saopštilo tužilaštvo, Inter "trenutno, posredno ima odnose sa organizovanim kriminalom i zločincima na stadionu, a nesposoban je da prekine takve odnose", rekli su milanski tužioci Paolo Storari i Sara Ombra u zahtevu za određivanje pritvora za vođe navijača uhapšene juče.

Alesandra Dolči, šefica okružne uprave za borbu protiv mafije objasnila je da u istražnim dokumentima postoje snimljeni razgovori koji otkrivaju sukobe grupe navijača i trenera Intera kao i ličnosti koje su odgovorne za održavanje odnosa sa navijačima, što na neki način sugeriše i da slavni klub ima veze sa - mafijom!

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

I mada se radi o suparničkim navijačkim grupama, njihovi interesi su bili zajednički, vezani za ulaznice i parkinge, suvenire, sendviče i pića prodavana na stadionu.

Nedostatak kontrole ulaznica, snabdevanje kriminalaca kartama koje oni preprodaju, kontinuirani ulazak na stadion osoba bez dozvole pod pretnjom stjuartima na ulazu, su situacije koje postoje godinama a kojima do sada niko nije stao na put.

Inter večeras od 21 čas dočekuje Crvenu zvezdu, a italijanska policija zabranila je navijačima kluba sa stadiona "Rajko Mitić" koji imaju srpsko državljanstvo da uđu na stadion Đuzepe Meaca.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading