"TEŠKO MI TO PADA" Utučeni Milojević objasnio kako je Zvezda izgubila od Intera

23:29 | 01-10-2024

Fudbal 0

Utisci trener Zvezde posle poraza od Intera.

Vladan Milojević

Dobro je Crvena zvezda izgledala u jednom delu meča sa Interom. U drugom i ne baš što se posebno nije svidelo treneru Vladanu Milojeviću.

Vidno utučen i snužden zbog grešaka crveno-belih je bio trener Zvezde.

- Hteli smo da izađemo u novom sistemu, dosta dobro smo to odradili. U jednoj rečenici, utakmica je izgubljena našim direktnim greškama koje se ponavljaju. Protiv Benfike dve, sada četiri. Teško mi to pada. Najiskusniji igrači nam prave takve greške, Kada mladi to rade, nije problem, ali iskusni... To je fudbal, ali na ovom nivou moramo da smanjujemo greške. Ako i treba da primimo gol, treba da se protivnik namuči da ga postigne. Sami smo sebe pobedili. Ostalo je bilo okej. Dosta stvari koje smo i hteli da radimo. Pravili smo šanse. Ne smemo da primamo gol protiv ovakvih ekipa. Anulirali smo Inter gde je najjači. Tamo gde nismo očekivali smo primali golove. Okrećemo se narednom meču - rekao je Milojević za Arenu sport.

Morao je trener srpskog šampiona da se osvrne i na blistavu partiju talentovanog Andrije Maksimovića.

- Mislim da je Maksimović odigrao fenomenalno. Pratimo ga davno. Trenira, radi sa nama. Ima blistavu budućnost što je i pokazao večeras. Bez obzira na mladost, sa ovakvim utakmicama će imati iskustvo. Zvezda je u njemu dobila pravog bisera. Predviđam mu veliku budućnost, on je jedno pametno dete - zaključio je Milojević.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading